Ontdek de kracht van parfum

Je parfum weerspiegelt je innerlijke kracht

 

De geur die jij elke dag draagt, heeft invloed op je omgeving en welzijn. *Ontdek hoe je parfum de spiegel is van je innerlijke kracht en gebruik deze geur bewust om elke dag evenwichtig, harmonieus en liefdevol in het leven te staan.

Ontdek hoe je parfum de spiegel is van je innerlijke kracht en gebruik deze geur bewust om elke dag evenwichtig, harmonieus en liefdevol in het leven te staan.

Ik werkte 9 jaar in de parfum industrie, voor merken als Versace, Trussardi, Estee Lauder, Nina Ricci enz… in de luchthaven te Zaventem.
Steeds merkte ik hoe parfums specifieke indrukken nalieten in de emotie van mijn cliënten.
Op latere leeftijd volgde ik een therapeuten opleiding te Gent en dit gedurende 6 jaar.
Ik geef er nu ook af en toe les en ontvang in mijn praktijk mensen met burn-out, angsten, fysieke klachten die meestal verbonden zijn aan niet verwerkte emoties.

Sedert 3 jaar ben ik intensief onderzoek gaan doen rond het olfactieve, de invloed van geur op het emotionele welzijn.
Nu begeleid ik mensen in de workshops: ’De kracht van Parfum’ om deze te gaan gebruiken om in je absolute kracht te gaan staan en zo het leven meer te omarmen.
In periodes van twijfel in jezelf, het opzij zetten van persoonlijke grenzen om geliefd te worden, angsten voor het onbekende enz…..helpt jouw eigen favoriete parfum  deze ongemakken te harmoniseren en terug evenwicht te vinden in jezelf om zo flexibel en liefdevol in het leven te staan.

Beleef een leven vol vreugde en kom de wereld van wonderlijke geuren ontdekken via deze unieke workshop.

Begeleider: Anne Demi, creatief lichaamstherapeute.

 

Je parfum

 

Data en prijs 

Zaterdag 1 december van 14u tot 17u00.
Plaats nog te bepalen

Prijs: contacteer ons

 

Ik wil mee!

Inschrijven kan via mail: anne.demi@telenet.be of telefonisch: Anne Demi: 0479/60.99.58 

Je inschrijving is pas definitief wanneer het bedrag van de workshop is overgeschreven op rekening nummer BE97 0015 4264 4449 van Anne Demi. Na ontvangst van betaling word je alle praktische informatie bezorgd.