Workshop Mont Saint-Michel (FR)

Workshop 'Ontmoet de kracht in jezelf'

Datum te bepalen

Mont Saint-Michel - Normandië, Frankrijk

 

Wat biedt deze workshop aan?

In deze workshop stemmen we ons af op wat we hebben meegekregen van ons gezin van oorsprong en van onze voorouders.  We onderzoeken deze waarden, overtuigingen en patronen.  We behouden wat ons ondersteunt en bevrijden ons van wat ons weerhoudt om onze volledige kracht te benutten.  Dit stelt ons in staat om ons hart te openen en in verbinding te leven met al wat is.  We komen in een diepere connectie met onszelf, onze ware identiteit.

De Mont Saint-Michel is een prachtige energetische plaats die ons samen met de zee zal ondersteunen om individueel en in groep te werken.

Tijdens deze vier dagen worden verschillende technieken gebruikt zoals aandachtstherapie, beeldende therapie, bewegingstherapie en aanrakingstherapie.  Deze therapieën worden afgestemd op elke deelnemer alsook op wat er zich aanbiedt tijdens de workshop.

Er is plaats voor 6 personen, dit om iedere deelnemer zo goed mogelijk te begeleiden tijdens zijn innerlijk proces.

 

Waar en wanneer gaat deze workshop door?

Deze workshop gaat meestal door in de maand mei. Gelieve mij te contacteren voor een exacte datum.  We verblijven in een Normandische gîte 'La Chalune’ op 500m van de zee en enkele km’s van de Mont Saint-Michel.

Wil je alvast zien waar we logeren dan klik je op volgende link: http://www.gitecancale.fr/

 

Wat is de kostprijs van de workshop?

De prijs van deze workshop bedraagt 590 euro.  In dit bedrag is vervoer en verblijf inbegrepen alsook alle vormen van therapie en materialen. 
Niet inbegrepen zijn de toegangstickets, maaltijden en persoonlijke uitgaven. 

 

Ik wil mee!

Voor meer info, geheel vrijblijvend, kan je terecht op volgende gsm nummers, mail adressen en websites:

Anne Demi  - 0479 60 99 58  - anne.demi@telenet.be  -  www.annedemi.be

Corinne Vergote -  0473 55 25 28 - corinne.vergote@skynet.be – www.corinnevergote.be

 

Wens je mee te gaan dan kan je telefonisch of via mail inschrijven.  
Er wordt een voorschot gevraagd van 150 euro per workshop te storten op rekeningnummer BE97 0015 4264 4449 van Anne Demi.  Zo ben je zeker van een plaats.

Eens ingeschreven krijg je alle praktische informatie toegestuurd. 

Voor de buitenlandse workshops voorzien we een ‘meet and greet’, waarbij de deelnemers elkaar kunnen ontmoeten en waarbij alle praktische info wordt meegegeven alsook de inhoud van de workshop wordt besproken.

Twee maanden na de respectievelijke workshops in het buitenland wordt er een feedback moment georganiseerd om de integratie van de workshop te bespreken.