Anne Demi

Massage als medium

Op 16-jarige leeftijd begon ik mee te werken in het schoonheidssalon van mijn ouders en zo leerde ik dat verschillende soorten massages het lichaam en geest tot rust brengen.

Heel snel ondervond ik dat massage echt mijn 'ding' is en stilaan begon ik de lichaamstaal te observeren en te luisteren naar het verhaal van ieders uniek lichaam. 

Ik verdiepte me daarna in studies over het energetische veld van het lichaam o.a. via Reiki. Als Reiki Master maak ik contact met je energetische veld en reik ik oplossingen aan.

Ik ben ook freelance docente in de VSPW Balans te Gent.

 

Creatieve therapie

Ik studeerde 5 jaar Creatieve Therapie in Gent om het therapeutisch aspect van mjn activiteiten verder uit te diepen en heb me gespecialiseerd in aandachtstherapiebeeldende therapie en aanrakingstherapie.

Ik krijg vaak de vraag om mijn kennis te delen en geef voordrachten over uiteenlopende onderwerpen zoals geluk, harmonie en omgaan met stress. Ik organiseer tevens creatieve workshops rond deze thema's.

 

Creatieve voetreflexologie

Creatieve voetreflexologie is dit is een nieuwe methode om naar jouw essentie te gaan.

 

De kracht van de groep

Heel snel merkte ik dat er nood is aan workshops in groepen op energetische plaatsen. 
Daarom organiseer en begeleid ik groepen naar Glastonbury (UK) en naar de Mont St Michel (Frankrijk). Op deze workshops werken we op specifieke thema's die we ter plaatse verder uitdiepen door middel van bovenvermelde technieken.

 

De sacrale vrouw in mij

Door je innerlijke schoonheid te omarmen, geraak je in een hoger niveau van liefde.

Lees hier meer over mezelf 

gold2.jpg