Over Anne Demi

Welkom! Ik ben Anne Demi, creatief therapeute.

Ik ben geboren in 1966 en heb mijn passie ontdekt: droevige of gekwetste mensen begeleiden. Ik zoek naar een manier om hen te helpen zich beter te voelen, hun verborgen talenten te tonen en hen opnieuw innerlijke vrede te laten vinden.

Wanneer we een leven leiden waarin we een verbinding kunnen maken met onze kwaliteiten en ons hart volgen, kunnen we onszelf terugvinden en ons volledig en heel voelen. Eengemaakt met onszelf en het universum.

 

Mijn Traject

Ik heb een hele evolutie doorgemaakt in de wereld van het welzijn en de parfumerie sinds zeer jonge leeftijd. Toen ik 16 jaar was, ben ik in de schoonheidssalon van mijn ouders beginnen te werken. Daar heb ik de kalmerende impact van de massage op lichaam en geest ontdekt. Ik heb al vroeg mijn missie in het leven gevonden: mannen en vrouwen naar de innerlijke vrede leiden.

Ik heb me vervolgens ondergedompeld in de studie van de energetische massage en heb dan de titel van Reiki-meester behaald.  Ik heb ook zes jaar lang creatieve therapie gestudeerd in Gent. Ik heb me gespecialiseerd in kunstzinnige therapie, de aanraking en bewustzijnstherapie.

Vandaag deel ik mijn kennis en knowhow tijdens individuele consultaties, creatieve workshops of conferenties rond de thema's vreugde, geluk en omgaan met stress.

Mijn Levensproject

Door mijn 9-jaar lange ervaring in de parfumindustrie heb ik kunnen werken voor prestigieuze merken zoals Versace, Estée Lauder en Nina Ricci. Deze ervaring en mijn onderzoek naar de invloed van parfum op onze emoties hebben mij tot mijn levensproject gebracht: gekwetste mensen leiden naar een toestand van welzijn dankzij het parfum Younity.

Younity bestaat uitsluitend uit natuurlijke producten en essentiële oliën, namelijk absolute roos, Damascusroos, Iraanse roos en Centifoliaroos. Dit parfum speelt een essentiële rol in de olfactotherapie tijdens individuele sessies, workshops en conferenties.

Contact