Over Anne Demi


Ik ben Anne Demi

 

 

Ik ben Anne Demi, 55 jaar, creatieve therapeute. Mijn passie is mensen begeleiden naar een beter welzijn, het ontplooien van meer eigenliefde, verdoken talenten weer boven halen en helpen de innerlijke rust terug te vinden.

Je verbinden met je talenten en leven vanuit je hart is als thuiskomen in jezelf.

Van jongs af aan werd ik ondergedompeld in de wereld van parfum en wellness. Op 16-jarige leeftijd begon ik mee te werken in het schoonheidssalon van mijn ouders. Ik kwam tot de ontdekking dat massages rust brengen in lichaam en geest en ik besefte  dat dit hetgeen was waar ik mijn levenswerk zou van maken.

Ik verdiepte mij in de studie van de energetische massages en behaalde mijn titel van Reiki Master. In Gent ging ik 6 jaar Creatieve Therapie studeren, waar ik mij heb gespecialiseerd in aandachts-, aanrakings- en beeldende therapie.

Mijn kennis en ervaring deel ik door voordrachten en creatieve workshops te geven rond uiteenlopende onderwerpen zoals geluk, harmonie en omgaan met stress.

Mijn ervaring in de parfum industrie, waar ik 9 jaar werkte voor onder andere merken als Versace, Estée Lauder en Nina Ricci, bracht mij naar mijn zielsproject, het creëren van geuren. Sinds 2017 doe ik intensief onderzoek naar de invloed van geur op het emotionele welzijn van de mens.

Dit bracht mij tot het creëren van mijn eigen unieke parfum ”YOUNITY BY AD” en het geven van een specifieke workshop; “De kracht van Parfum”.

 

Heb ik jou geprikkeld met mijn verhaal en wil je graag meer weten, dan hoop ik jou binnenkort te mogen verwelkomen.