Younity Parfumtherapie


Younity Parfumtherapie

De geur die je elke dag draagt heeft invloed op jouw omgeving en op je emotioneel welzijn. Parfum is de spiegel van je innerlijke kracht die je elke dag bewust kan gebruiken om evenwichtig, harmonieus en liefdevol in het leven te staan.
 

Tijdens deze therapie maak ik gebruik van mijn eigen, unieke creatie, mijn parfum “Younity by AD” . Deze geur is als geen ander. Hij brengt jou via begeleide visualisaties in contact met jezelf om zo in balans te zijn met je innerlijke kracht. Jezelf graag zien is de liefdesenergie die nodig is om je met anderen te verbinden.

Op die manier brengt “Younity for a better You-manity” een boodschap van liefde, zachtheid, respect en vrijheid in deze wereld!

Younity by AD” is 100% Belgisch en kwam tot stand met de medewerking van :

  • ZipArt voor het etui en het borduurwerk
  • Derco NV voor de flesjes
  • Letter en Beeld voor het drukwerk van de doos
  • Eliam Holistic Adviser voor de finalisatie​​

YOUNITY  brengt een boodschap.

De ondersteuning die Younity jou aanbiedt , geeft je de opportuniteit om al jouw emoties te omarmen. Om ze in balans te brengen en ze te harmoniseren.

Dankzij dit alchemistisch proces, ontdek je diep in jezelf je eigen mooie schatkist.

Deze omvat liefde, vreugde, spontaniteit…kortom je maakt contact met de speelse , authentieke, sensuele vrouw die je bent. Een vrouw die schittert als een mooie diamant.

Wanneer je er klaar voor bent dan starten we samen het eerste deel van je reis en gaan we op zoek naar de vreugde in jezelf.

Zoek een plekje waar je ongestoord kan zitten en adem rustig diep in en uit.

Plaats het flesje parfum op je hart en zeg in stilte “dankjewel” en “sesam open u”.