Younity Parfumtherapie

Ik, Anne Demi, aromatherapeute in opleiding, ontwikkelde mijn eigen aromatische parfum genaamd Younity. Voornamelijk om de kracht van geuren aan te tonen. De geur die je elke dag draagt heeft invloed op jouw omgeving en op je emotionele welzijn. Parfum is de spiegel van je innerlijke kracht die je elke dag bewust kan gebruiken om evenwichtig, harmonieus en liefdevol in het leven te staan.

 

Younity brengt een boodschap

Tijdens geurtherapie, alsook gekend als olfactotherapie, maak ik gebruik van mijn eigen creatie. Deze natuurlijke parfum is een geur als geen ander. Hij brengt jou via begeleide visualisaties in contact met jezelf om zo in balans te zijn met je innerlijke kracht. Jezelf graag zien is de liefdesenergie die je nodig hebt om je met anderen te verbinden. Op die manier brengt “Younity for a better You-manity” een boodschap van liefde, zachtheid, respect en vrijheid in deze wereld! Kom langs in mijn therapiepraktijk te Merchtem, om jouw zelfliefde opnieuw te vinden!

“Younity by AD” is 100% Belgisch en kwam tot stand met de medewerking van:

·         Derco NV voor de flesjes

·         Letter en Beeld voor het drukwerk van de doos

·         Eliam Holistic Adviser voor de finalisatie

·         Joachim Courcelles voor de schitterende video

·         Laura Gelfged voor de fantastische foto's

 

Omarm met Younity je gevoelens

Dankzij Younity heb je de opportuniteit om al jouw emoties te omarmen. Samen met deze natuurlijke geur brengen we ze in balans en vind je opnieuw emotionele harmonie. Dankzij dit proces ontdek je diep in jezelf je eigen mooie schatkist. Hierin schuilt liefde, vreugde en spontaniteit. Ik leer je contact maken me de authentieke, sensuele vrouw die je bent. Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Stuur een e-mail naar info@annedemi.be of bezorg mij je bericht via mijn contactformulier. Ook ben ik telefonisch beschikbaar op het nummer 0479/60.99.58.