Younity, mijn natuurlijke parfum

✓ Creatieve therapie

✓ Unieke workshops

✓ Massagetherapie


 

Ik, Anne Demi, geloof in creatieve therapievormen en maak gebruik van een zelfgemaakte, natuurlijke parfum. Geuren hebben een invloed op jouw omgeving en zelfs op je emotionele welzijn. Een parfum is een natuurlijke spiegel van je innerlijke kracht. Bovendien kan je een geur gebruiken om evenwichtig in het leven te staan.

Heb je interesse of vragen over onze parfum?

Contacteer ons!
 

Ervaar de effecten van mijn natuurlijke parfum

Tijdens mijn therapiesessies gebruik ik Younity, mijn eigen natuurlijke parfum. Via begeleide visualisaties breng ik je in contact met de diepste delen van jezelf, om jouw persoonlijke balans opnieuw te leren kennen. In mijn praktijk leer ik je aan de hand van geurtherapie jezelf terug graag zien. Mijn natuurlijke parfum werkt mijn boodschap van liefde, zachtheid en respect voor jezelf en de wereld perfect in de hand. In mijn praktijk te Lebbeke, nabij Dendermonde, kan je alsook leerrijke workshops volgen.

Younity | Anne Demi

 

Herontdek jezelf in mijn praktijk

Wil jij olfactotherapie, ook gekend als geurtherapie, een kans geven in een comfortabele omgeving? Kom langs en ontdek de vele voordelen van deze therapievorm. Natuurlijk kan je bij mij ook terecht voor verscheidene andere therapieën. Heb je nog vragen over mijn natuurlijke parfum? Of ben je nieuwsgierig naar mijn creatieve therapievormen? Stuur je vragen door, door een e-mail te sturen naar info@annedemi.be of bel gerust naar 0479/60.99.58.