Probeer een parfum-workshop in mijn praktijk

✓ Creatieve therapie

✓ Unieke workshops

✓ Massagetherapie


 

Tijdens een parfum-workshop leg ik met plezier de effecten en krachten van een geur uit. Tijdens deze creatieve therapie-workshops stel ik je voor aan mijn eigen, unieke creatie. Namelijk mijn parfum “Younity by AD”. Tijdens mijn workshops maak ik duidelijk dat geluk voor iedereen is, wat creatieve therapie is en hoe je leert leven met de stress van vandaag. Kom langs en ontdek de voordelen van therapie met parfum tijdens een workshop. Kom je graag in groepsverband? Mijn creatieve therapie-workshops zijn de ideale teambuilding.

Heb je interesse of vragen over onze parfum?

Contacteer ons!

 

Welke voordelen biedt een parfum-workshop?

Mijn creatieve therapie-workshops bieden je inzichten over bepaalde situaties. Tijdens deze activiteit werk ik met alle mogelijke materialen en moedig ik alle aanwezigen aan dat ze hun fantasie de vrije loop laten. Eén van deze materialen is mijn eigen, natuurlijke parfum. Mijn creatieve therapie-workshops, waaronder de parfum-workshop, is een ideale manier om eventuele problemen te ontaarden. Samen in mijn praktijk te Lebbeke, regio Dendermonde, gaan we dan op zoek naar een gepaste oplossing. Ben je eerder op zoek naar een individuele, rustgevende therapievorm? Ook daar kan je in mijn praktijk, Anne Demi, voor langskomen.

Younity | Anne Demi

 

Probeer één van mijn creatieve therapie workshops

Geef jij graag één van mijn workshops een kans? Neem dan een kijkje op mijn website of contacteer me door een e-mail te sturen naar info@annedemi.be. Telefonisch ben ik ook steeds beschikbaar op het nummer 0479/60.99.58. Zoek jij een teambuildingactiviteit voor jouw team? Zoals eerder vermeld zijn deze workshops hier helemaal perfect voor. Contacteer me via mijn contactformulier om een teambuilding in te plannen. Natuurlijk sta ik ook steeds open om op jouw vragen te antwoorden.