Workshops en Conferenties

Workshops

Ik doe u unieke zintuiglijke ervaringen beleven in kleine groepjes van maximum 12 personen. U voelt zich als herboren met levensvreugde, innerlijke vrede en zachtmoedigheid.

Alle workshops zijn altijd gepersonaliseerd en aangepast aan het publiek tot wie ik me richt: particulieren, scholen of bedrijven zoals bijvoorbeeld voor een teambuildingactiviteit.    

Ik kaart verschillende thema's aan, zoals omgaan met stress in het dagelijks leven, impact van parfum op emoties, opnieuw verbinden met het heilig-vrouwelijke in ons, eigenwaarde en hoe ze te vinden.  Ik geef u ook antwoorden op vragen zoals “Hoe kan ik verbinding maken met mijn innerlijke kracht?”  Of “hoe kan ik angst en twijfel overwinnen? ”

Ik plaats verschillende materialen te uwer beschikking zodat iedereen zijn verbeelding de vrije gang kan laten gaan en zijn creativiteit uitdrukken. Iedereen kan zichzelf opnieuw ontdekken door de verschillende middelen die in de workshops gebruikt worden en bepaalde situaties met nieuwe ogen bekijken.

Conferenties

Ik geef ook conferenties in bedrijven, scholen en verenigingen voor groepen van minstens 12 personen.  Ik kaart er thema’s aan zoals vreugde, de impact van parfum op onze emoties, het heilig-vrouwelijke, omgaan met stress, angsten overwinnen en manieren om een verbinding te maken met onze innerlijke kracht.  Ik leid de deelnemers via een reeks oefeningen naar het innerlijk geluk.

Wenst u een gepersonaliseerde conferentie in functie van uw behoeften? Neem gerust contact met me op. Ik antwoord u met plezier.

 

 

 

 

 

 

5 juli 2023 - 19u30 - 21u30

Workshop: Ontdek de openheid van het hart met het parfum Younity!

05-07-2023
Heb je je ooit afgevraagd waarom het openen van je hart essentieel is op ons levenspad?

Lees meer