Therapie

De verschillende soorten creatieve therapieën

Ik ontvang u in een rustgevende ruimte in een kalme en serene sfeer. Ik geef u de nodige tijd om uw verhaal te vertellen waar ik met liefde en welwillendheid naar luister. Wij vinden samen opnieuw het pad naar vrede door de verzorgingen te selecteren die het best aansluiten bij wat u meegemaakt heeft.

 

Bewustzijnstherapie

Bij deze therapie heeft u de gelegenheid om uw gevoelens in uw eigen woorden uit te drukken en bied ik een luisterend oor. Deze welwillende omgeving geeft u een verhoogd bewustzijn en een beter inzicht in uw gevoelens. Ik moedig u aan om u vrij uit te drukken, met respect voor uzelf. 

Meer informatie

Massagetherapie

Ik ben gespecialiseerd in verschillende vormen energetische massage en dien zo diepe zorgen toe aan mensen die mentaal lijden, kanker hebben of waarvan het levenseinde nadert.

Uw lichaam vindt vrede en troost zodat u opnieuw innerlijke vrede vindt.

Meer informatie

Kunstzinnige therapie

Bij niet-verbale therapiesessies vertrekken we op ontdekking naar uw diepe zelf. Wij maken daarbij gebruik van materialen zoals klei, verf, pastelkrijt, zand enz. U laat uw verbeelding haar vrije gang gaan, soms zelfs onbewust. U bevrijdt zich van uw emoties zodat een beter beeld van uzelf gestalte krijgt.

Meer informatie

Olfactotherapie

Parfum heeft een directe invloed op uw emoties.  Ik heb dus het parfum Younity gecreëerd. Tijdens onze sessie leid ik u naar een toestand van totale vervulling. U zal deze toestand vervolgens met de geur van Younity associëren. Dankzij de olfactotherapie leren uw hersenen om opnieuw een serene gemoedstoestand te bereiken zodra u de geur van dit parfum opsnuift.

Meer informatie