Vind jezelf dankzij rustgevende therapie

✓ Creatieve therapie

✓ Unieke workshops

✓ Massagetherapie


 

Ben jij op zoek naar een vorm van rustgevende therapie? Bij mij, Anne Demi, heb je de keuze uit verschillende soorten therapieën, waaronder meerdere relaxerende soorten. Mijn praktijk in Lebbeke, regio Dendermonde, verwelkomt graag alle vrouwen die het gevoel hebben dat ze zichzelf zijn kwijtgespeeld. Samen gaan we op zoek naar de zelfliefde die binnenin je sluimert. Maak van jezelf een prioriteit!

Heb je interesse of vragen over onze parfum?

Contacteer ons!

 

Ontaard je authentieke zelf met rustgevende therapie

Welke rustgevende therapie bied ik exact aan in mijn therapiepraktijk? Een Reiki massage is een heel mooi begin op vlak van relaxatie. Dit soort massage behoort tot de energetische massagetherapie. Hier nemen we de lichaamsgebieden onder handen waar de stress zich fysiek ophoopt, zoals je nek, schouders en rug. Is dit niet helemaal wat je in gedachten hebt? Overweeg dan eens een NLP-behandeling: hier behalen we de beste resultaten dankzij een lichte hypnose. Een trance resulteert in de stillegging van jouw gedachten en dat brengt een innerlijke rust naar het oppervlak.

Younity | Anne Demi

 

Geniet van een sessie rustgevende therapie

Wil jij meer te weten komen over het gezicht achter mijn praktijk? Ontdek alles over mijn liefde voor het vak en de bestaansreden van mijn zaak. Wist je trouwens dat ik een eigen natuurlijke parfum ontwikkelde om een succesvolle geurtherapie aan te bieden? Deze kan je moeiteloos bestellen op de website. Maar genoeg over mezelf. Vertel meer over jouzelf tijdens onze rustgevende therapie. Maak je afspraak door een e-mail te sturen naar info@annedemi.be of bel naar 0479/60.99.58.