De verschillende vormen van energetische massage-therapie

Energetische massage-therapie neemt verschillende vormen aan en ik heb me gespecialiseerd in ze allemaal. Je kan bij mij terecht voor de volgende vormen van therapie: aanrakingstherapie, energetische Reiki massage en creatieve voetreflexologie. Geraak jij moeilijk van je dagelijkse stress af? Of heb je moeite met je verantwoordelijkheden los te laten? Kom dan eens langs in mijn praktijk te Lebbeke, regio Dendermonde, voor een energetische massage-therapie.

Welk soort energetische massage is de geschikte vorm van therapie voor jou?

Ik, Anne Demi, vind het belangrijk om verscheidene soorten therapie aan te bieden. Een vorm die vaak onderschat wordt is geurtherapie. De naam omvat het zelf: een therapievorm die ondersteund wordt door een parfum. Geuren worden onderschat in hun kracht en daarom creëerde ik mijn eigen geur, genaamd Younity, om mijn therapiesessies te voltooien.

Aanrakingstherapie

Aan de hand van aanrakingen pluis ik uit waar het probleem zich situeert. Dit doe ik door te kijken hoe jouw lichaam reageert tijdens de therapiesessie. Zet al die stressgevoelens van je af en herontdek het plezier van het leven dankzij deze vorm van energetische massage-therapie.

Energetische Reiki massage

Dit is een zeer relaxerende massage en is, net zoals elke andere energetische massage, een vorm van rustgevende therapie. Tijdens deze sessie ervaar je zowel een mentale als fysieke ontspanning. De plekken waar stress zich fysiek ophoopt, behandel ik tijdens deze massage. Dit doe ik met specifieke hulpmiddelen, zoals stemvorken, etherische oliën en warmte. Op deze manier kan de energie weer volop door je lichaam stromen.

Creatieve voetreflexologie

Verwelkom therapie met open armen en verfijn je intuïtie dankzij deze energetische massage. Naast je intuïtie behandel je nog enkele andere zaken:

·         Stel je grenzen aan

·         Versterk en geloof in je competenties

·         Gooi ballasten overboord

Je leert opnieuw je plaats te vinden in de maatschappij en je gelooft meer in jezelf. Bovendien kan je na deze sessies beter inspelen op valkuilen en onverwachte hindernissen.

Contact

 

Herontdek je authentieke zelf dankzij energetische massage-therapie

Wil je meer weten over mij als persoon? Lees alles over mijn passie en waarom ik begon met deze vorm van therapiesessies. Heb je nog bijkomende vragen over mijn praktijk of energetische massage-therapie? Stuur gerust een e-mail naar info@annedemi.be en ik kom er zo spoedig mogelijk op terug! Heb je dringend een antwoord nodig? Voel je vrij om me even op te bellen op het nummer 0479/60.99.58.