Massage Therapie


Massage Therapie

Massages bestaan in heel wat vormen. Ik heb mij gespecialiseerd in de verschillende vormen van energetische massage.


Aanrakingstherapie

Dit is een vorm van therapie waarbij er contact gemaakt wordt met het lichaam en geluisterd wordt naar de signalen die het lichaam uitstuurt om duidelijk te maken waar het probleem zich situeert.

Deze therapie is geschikt voor iedereen die de dagelijkse stress moeilijk van zich af kan zetten. Leef je met een “to do” lijst of kan je moeilijk van het leven genieten, dan is dit zeker iets voor jou.

 

Energetische Reiki massage

Dankzij deze relaxerende massage verdwijnt de dagelijkste stress uit je lichaam en ervaar je zowel een mentale als fysieke ontspanning en rust. De stress die zich heeft genesteld op gevoelige plaatsen in ons lichaam, (nek, schouders, onderrug…) wordt met specifieke hulpmiddelen zoals stemvorken, etherische oliën en warmte, behandeld. Op deze manier kan de energie weer volop door je lichaam stromen.


Creatieve voetreflexologie

Dit is een nieuwe benadering van deze welbekende therapievorm, en geeft je de mogelijkheid om in vier stappen naar je ware zelf te gaan.

Deze vier stappen zorgen er voor dat we onze intuïtie verfijnen, onze grenzen beter kunnen stellen, onze kwaliteiten en competenties verstreken en eventuele (familiale) ballasten over boord kunnen gooien. We leren opnieuw om onze plaats in de maatschappij te versterken. We zijn alerter voor valkuilen en kunnen beter omgaan met hindernissen die op onze weg komen, met emoties als angst, verdriet en woede.

Deze therapie geeft opnieuw meer energie en dynamiek aan het lichaam, wat leidt tot een beter mentaal, emotioneel en fysiek welzijn. Kortom, alle ingrediënten die nodig zijn voor een vreugdevol leven.