Olfactotherapie ondergaan bij mijn praktijk

✓ Creatieve therapie

✓ Unieke workshops

✓ Massagetherapie


 

Weet jij hoe het voelt om een olfactotherapie te ondergaan? Deze vorm van therapie draait rond alles wat met geur te maken heeft. Tijdens het ondergaan van olfactotherapie ontdek je de kracht van ruiken. Tijdens deze sessies wordt voornamelijk gebruik gemaakt van essentiële oliën of parfum. Essentiële oliën bestaan uit geconcentreerde, aromatische moleculen en deze brengen je zenuwstelsel volledig in balans. In mijn praktijk te Lebbeke, dicht bij Dendermonde, maak ik gebruik van een eigen creatie, genaamd Younity. Dit is een parfum die ik zelf ontwierp, het is een geur als geen ander. Ondervind de effecten tijdens een sessie geurtherapie!

Heb je interesse of vragen over onze parfum?

Contacteer ons!

 

In een comfortabele omgeving olfactotherapie ondergaan

Olfactotherapie ondergaan is een manier om jezelf en je emoties te harmoniseren en weer in balans te brengen. Ben jij een vrouw die snakt naar haar ware zelf? Sta mij, Anne Demi, toe om je te assisteren bij het opnieuw verbinden met je authentieke zelf. Samen gaan we op zoek naar de vreugde en de zelfliefde die binnen in jouw bestaan sluimert. Wil jij eerst een parfum workshop volgen? Verkrijg de nodige informatie over mijn natuurlijke parfum alvorens we samen van start gaan. Je kan ook in mijn praktijk terecht voor andere therapievormen. Zoals bijvoorbeeld aandacht-therapie, waar je een nieuw levensperspectief ontaard. Weet je niet welke therapie bij jou past? Maak je geen zorgen, samen vinden we de therapievorm voor jou!

Younity | Anne Demi

 

Ontdek de kracht van geuren in mijn praktijk

Sta je te popelen om olfactotherapie te ondergaan of heb je nog vragen over deze therapievorm? Voel je vrij om mij te contacteren door een e-mail te sturen naar info@annedemi.be. Natuurlijk mag je me ook steeds even opbellen op het nummer 0479/60.99.58 of stuur me een berichtje door mijn contactformulier in te vullen. Tot snel in mijn therapiepraktijk!